Vinløsninger til virksomheder

Leder du efter vingaver? En social begivenhed for dine medarbejdere eller kolleger?

ViaVino er et vinimportfirma grundlagt af andre sommelierer, og vores portefølje er baseret på udvalgte italienske vingårde, der arbejder med indfødte sorter og kvalitetsdrevet fokus.

Vi tilbyder løsninger til virksomheder, der er interesseret i at skabe events for deres medarbejdere og kolleger.
Hos ViaVino har vi forskellige løsninger, som vi kan skræddersy til dine behov.

 

1.

Gavekort: en nem og ukompliceret løsning, hvor medarbejderne selv vælger, hvilke vine de ønsker på vores hjemmeside, hvorefter de sendes til deres dørtrin.

 

2.

Vin gaver: kan være en enkelt flaske, eller vi kan oprette kasser efter eget valg eller med vores hjælp. Vinene leveres til virksomheden eller sendes til medarbejderens hjem.

 

3.

Vinsmagning / masterclasses: en vinsmagning er en sjov og hyggelig måde at mødes på, vi skræddersyr arrangementer, der passer til dit budget og niveau, så det bliver sjovt og lærerigt på samme tid. Vi er glade for at komme til dig og udføre arrangementet på virksomhedens placering, men vi tilbyder muligheden for at gøre det virtuelt på Teams eller Zoom.

 

4.

Vin til fester: Vi leverer gerne vine til din virksomheds fester. Vores sommelier hjælper dig med at finde de vine, der passer til maden og dit budget. Hvis det ønskes, kan vi også komme ud og præsentere og servere vinene.

 

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at lære mere om ViaVino og vores løsninger til dig.

Mattia Spedicato (IT, EN):
mattia@viavino.dk
+45 50 36 36 12

Søren Ørbek Ledet (DK, EN):
soren@viavino.dk
+45 22 89 36 21