Mød teamet

Som sommeliers, der har arbejdet i hotel- og restaurationsbranchen i mange år, er vores passion at give folk den bedste oplevelse og service og samtidig dele vores viden om vin. Derfor havde tanken om at have en vinimport vokset i et stykke tid mellem os tre. Derfor gik vi sammen og skabte ViaVino.

Vores mission er at give vejledning om italiensk vin og give folk mulighed for at smage mere unikke og sjældne vine. De vine, vi vælger, er fra familie vingårde, der producerer vin af høj kvalitet med traditionelle italienske sorter.

Vi håber, du vil følge os på vores rejse.

Mattia Spedicato

Mattia er født i Lecce i 1990 og flyttede til København i 2015, hvor han bor med sin kone Line.

Mattias bedstefar havde en vingård, hvor Mattia tilbragte sin barndom og kom ind i hotel- og restaurationsbranchen i 2013, da han flyttede til Skotland. Han arbejdede sig gennem rækkerne og samtidig få mere og mere passion for at studere vin. Efter han flyttede til København for at arbejde på den 3 Michelin-stjerne restaurant Geranium, hvor han hurtigt tjente sin WSET og Court of Master Sommelier Certificering.

I dag er Mattia vicerestaurantchef hos Geranium, og i sin fritid står han for salget i ViaVino. Mattia er meget udadvendt og betragter sig selv som et menneske.

Når du præsenterer italienske vine Mattia altid siger:

- Denne vin er fra det største land i verden -

Søren Ørbek Ledet

Søren blev født i Danmark i 1974. Han bor sammen med sin kone og to børn på Frederiksberg.

Søren startede sin karriere i 1995 som kok og har arbejdet på nogle af de bedste restauranter i Danmark. Søren startede Geranium med sin ven Rasmus i 2007, og i 2016 fik Geranium sin tredje stjerne i Michelin-guiden. Udover at være medejer er Søren også direktør og vindirektør hos Geranium. Søren Har studeret vin i mange år, han er advanced sommelier i Master sommeliers og ms candidate.

Søren har et blødt punkt for italienske vine, men han har ikke rigtig nogen yndlingsvine:

- Det vigtigste udover vinens kvalitet er øjeblikket, og hvem man deler det med. Det er magien ved at drikke vin -