Kollektion: Cantina Berritta

Det unikke mikroklima

Cantine Berritta udvider sine vingårde i et af de mest specielle mikroklima på Sardinien.
Landet ligger på landet i Dorgali i den maleriske dal Oddoene. Denne placering, mens den er omgivet af bjerge, er den ikke langt fra havet, og dens jord er rig på nedbrydende granit blandet med kalksten. Alle faktorer, der skaber et mikroklima med umiskendelig karakter, der er perfekt egnet til dyrkning af vinstokke.

Berritta-familien har dyrket vinstokke og oliven i flere generationer. De ejer i øjeblikket et areal på ca. ti hektar beplantet med vinmarker, hvortil de har tilføjet yderligere tre hektar, der i stedet bruges til olivenlunde.

En familievirksomhed

Familien Berritta har dyrket vinstokke og oliven i flere generationer. De ejer i øjeblikket et areal på ca. ti hektar beplantet med vinmarker, hvortil de har tilføjet yderligere tre hektar, der i stedet bruges til olivenlunde.

< img src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/0461/3246/1717/files/New_Project_19_1024x1024.jpg? v=1607863684" width="1024x1024" height="1024x1024" data-mce-fragment="1" data-mce-src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/0461/3246/1717/files/New_Project_19_1024x1024.jpg? v=1607863684">

< h1 class="wpb_wrapper" data-mce-fragment="1">Cannonau, kongen af ​​Sardinien

De vigtigste dyrkede druesorter er Cannonau (ca. 75% af vinstokke). Denne sort finder sit klassiske og naturlige habitat i Dorgali-dale. Ud over denne traditionelle sardinske og middelhavs druesort dyrker de også Syrah: denne sort vinificeres både som en sort af vin og i en blanding sammen med Cannonau. Så er der Panzale: en sjælden, indfødt sortbærsort. Denne drue var oprindeligt beregnet til forbrug ved bordet. Takket være en strålende intuition blev den imidlertid genopdaget af Antonio Berritta, vingårdsejer og grundlægger af vores vingård, der for mere end ti år siden begyndte det lange og omhyggelige arbejde med opsving og udvælgelse med det formål at gøre det til en vin med en umiskendelig smag, der udstråler friskhed, tanginess og noter af mandel.

Håndværksmæssig og bæredygtig vinfremstilling

Vine er altid blevet trænet med manuelle traditionelle metoder og agronomiske teknikker rettet mod økologisk produktion; respekt for planterne, jorden og også traditionerne. Organisk certificering er bekræftet på vores etiketter siden årgang 2019.

Filter:

Tilgængelighed
0 valgt Nulstil
Pris
Den højeste pris er 785,00 kr Nulstil
kr.
kr.

3 produkter

Filtrer og sortér

Filtrer og sortér

3 produkter

Tilgængelighed
Pris

Den højeste pris er 785,00 kr

kr.
kr.

3 produkter