Berritta-familien har dyrket vinstokke og oliven i flere generationer. De ejer i øjeblikket et areal på ca. ti hektar beplantet med vinmarker, hvortil de har tilføjet yderligere tre hektar, der i stedet bruges til olivenlunde.
En familievirksomhed
Familien Berritta har dyrket vinstokke og oliven i flere generationer. De ejer i øjeblikket et areal på ca. ti hektar beplantet med vinmarker, hvortil de har tilføjet yderligere tre hektar, der i stedet bruges til olivenlunde.
< img src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/0461/3246/1717/files/New_Project_19_1024x1024.jpg? v=1607863684" width="1024x1024" height="1024x1024" data-mce-fragment="1" data-mce-src="https://cdn.shopify.com/s/files/1/0461/3246/1717/files/New_Project_19_1024x1024.jpg? v=1607863684">
< h1 class="wpb_wrapper" data-mce-fragment="1">Cannonau, kongen af SardinienDe vigtigste dyrkede druesorter er Cannonau (ca. 75% af vinstokke). Denne sort finder sit klassiske og naturlige habitat i Dorgali-dale. Ud over denne traditionelle sardinske og middelhavs druesort dyrker de også Syrah: denne sort vinificeres både som en sort af vin og i en blanding sammen med Cannonau. Så er der Panzale: en sjælden, indfødt sortbærsort. Denne drue var oprindeligt beregnet til forbrug ved bordet. Takket være en strålende intuition blev den imidlertid genopdaget af Antonio Berritta, vingårdsejer og grundlægger af vores vingård, der for mere end ti år siden begyndte det lange og omhyggelige arbejde med opsving og udvælgelse med det formål at gøre det til en vin med en umiskendelig smag, der udstråler friskhed, tanginess og noter af mandel.
Håndværksmæssig og bæredygtig vinfremstilling
Vine er altid blevet trænet med manuelle traditionelle metoder og agronomiske teknikker rettet mod økologisk produktion; respekt for planterne, jorden og også traditionerne. Organisk certificering er bekræftet på vores etiketter siden årgang 2019.